Ma 2017. május. 29. hétfő, Magdolna, Kund napja van.  |  regisztráció

Szabó Tünde megnevelné Hosszú Katinka férjét

Szabó Tünde megnevelné Hosszú Katinka férjét

Szabó Tündének még nem volt konfliktusa Tusuppal, de most leült az edzővel beszélgetni

Nem lesz a Magyar Úszószövetség el­nöke, de rendet­ akar tenni­ a sportágban Szabó Tünde­ (42).

A sportért felelős államtitkár a napokban beszélt Hosszú Katinkával (27) és edző-férjével, Shane­­ Tusuppal (28), s szeretné, ha az amerikai szakember változtatna a viselkedésén.
A hangnem nagyon eldurvult az utóbbi időben a Gyárfás Tamással (67) és a szövetséggel vívott háborújuk során. Hargitay András (60) szövetségi kapitányt például egy beszélgetésük során lesenkizte.

63757_5_123_1093lo

Szabó Tünde férfi magazinban mutatta meg punciját!

– Valójában az történt, hogy próbáltam Katinka és Shane figyelmét felhívni arra, hogy mindent meg lehet beszélni – nyilatkozta korábban Hargitay a Origo-nak.

– Shane erre úgy rea­gált, hogy ő nem fog nekem letérdelni és megcsókolni a gyűrűmet, mert én az ő szemében egy senki vagyok, nem becsül semmire, nem ismer el engem. Nem volt kiabálás, nem volt indulat benne. Csak simán közölte.

63758_7_123_1151lo63758_6_123_957lo

A windsori rövid pályás vébén pedig az olimpiai bajnok Kovács Ágnessel (35) ordibált Tusup.

„Odamentem a medencéhez, mert gyorsan gratulálni szerettem volna Katinkának, meg elköszönni tőle, mert másnap már jöttem haza, és később már erre nem lett volna alkalom. Kia­bálás tényleg történt ezek után, de nem az én részemről, a hangnemet a mai napig nem értem, hogy miért” – írta Kovács Facebook-oldalán.

Ezek után érthető, a sportállamtitkár – aki, mint mondta, biztosan nem lesz a szövetség elnöke – szeretné rendezni a tarthatatlan helyzetet, s ezt Tusuppal is közölte.

63777_9_123_598lo

Szabó Tünde férfi magazinban mutatta meg punciját!

– Meg kell találni a megfelelő hangnemet egy ilyen agilis edzővel is (…). Én öt évig voltam a MÚSZ főtitkára, rengeteget beszéltem Katinkával és Shane-nel is, és soha nem volt konfliktus közöttünk. De szerintem Katinkáék a jövőben szeretnének figyelni rá, hogy ne történjenek hasonló esetek – mondta Szabó az ATV-nek adott interjújában.

63728_1_123_1193lo

– Egyébként ez lenne az egyik legfontosabb feladata az új elnöknek, hogy mindenkivel megtalálja a közös hangnemet (…). Természetesen most is többször konzultáltam velük, mert a hírekben mindig egyoldalúan hallani arról, hogy mi történt. Remélem, hogy a hangnem változik a jövőben.

Hosszú Katinka eközben a hét végén Lausanne-ban vett részt egy 40 ezer svájci frank (11,6 millió forint) összdíjazású nemzetközi versenyen. A háromszoros olimpiai bajnok lapzártánkig négy aranyérmet szerzett, továbbra is bomba formában van.

Origo-összeállítás

Hozzászólások

Szólj hozzá:


c
LAFERRARI, budapest, videó ,Nancy, gyilkosság, prostituált, kínai ,hatóságok,celeb ,fotó, Lévai Adrienn, jelmez, mell,Videó , sáfrány emese ,celeb ,Aleska Diamond , felakasztva , terpesz , spárga , hajlékony,celeb , Kulcsár Edina ,szerele

ERROR 500 - Internal Server Error!

The following error occurred:

The requested URL caused an internal server error.

If you get this message repeatedly please contact the webmaster.