Ma 2017. május. 29. hétfő, Magdolna, Kund napja van.  |  regisztráció

Krasznai Tünde gecit és húgyot nyel

Krasznai Tünde gecit és húgyot nyel

 

Krasznai Tünde a pornóban szinte minden megalázót elvállalt. Igaz pár éve még sokkal jobban fizettek a perver dolgokat is elvállaló pornós csajoknak. Jenny Noel néven arcra és szájba gecizés után, szájba hugyozva Zoliboynál. .
Újabb botrány Krasznai Tünde körül? Perverz pisiszex és vizelet nyelés pornózás után az X-Faktor énekesének múltjából újabb sötét felhők bukkantak fel. Ezúttal egy biciklis balesetből származó történet borzolja a kedélyeket. A hírek szerint egy görbe este után biciklivel kárt okozott egy autósnak. Az éremnek azonban két oldala van.
Még egy hét sem telt el az idei X -Faktor első válogatója óta, Krasznai Tünde máris másodszorra szerepel az újságok címlapján. A 25 éves debreceni lány múlt hét szombaton mind a négy mentort lenyűgözte hangjával és előadásmódjával.
A Blikk címlapjára azonban ezúttal sem a tehetsége miatt került. A cikkben egy olvasó -aki nevét nem szeretné vállalni-, azt állítja, hogy Tünde idén áprilisban kerékpárjával okozott balesetet, álló autója oldalát húzta meg biciklijével és a tükröt is letörte.

Tünde azt elismeri, hogy valóban történt baleset, de a sértett nagymértékben eltúlozza a történteket. Az autó tulajdonosa szerint Tünde nem volt hajlandó fizetni az általa okozott kárért, és el akart menni a helyszínről. Az illető ezt megakadályozta, mire Tünde-állítólag - ordibálni kezdett. A feljelentő azonnal rendőrt is hívott, akivel a lány - mint mesélte - minősíthetetlenül viselkedett.

Édesanyja azt mondja, kislányát kemény fából faragták, és reméli, hogy semmilyen botrány nem zavarja meg a felkészülésben. Az ügyet még nem zárták le hivatalosan. Tünde azt mondja, céljainak elérése pillanatnyilag sokkal fontosabb annál, minthogy a múlton bosszankodjon.

Privát Amatör válogatás

 

 

Hozzászólások

8VcUrTqirUb
2016-11-04 15:44:56
Shoot, who would have thguoht that it was that easy? http://eyxhdxkyf.com [url=http://jdxbfnsi.com]jdxbfnsi[/url] [link=http://hziyajfxwoa.com]hziyajfxwoa[/link]
Kwr4P4p4Hm5
2016-10-28 18:02:49
This forum needed shanikg up and you've just done that. Great post!
Fkq7QBMq
2016-10-28 12:00:15
An ineilltgent answer - no BS - which makes a pleasant change

Szólj hozzá:


c
krasznai tünde, x faktor, pornó sztár, anál, rtl klub,

ERROR 500 - Internal Server Error!

The following error occurred:

The requested URL caused an internal server error.

If you get this message repeatedly please contact the webmaster.